Jag och Lisa ska åka till Ikea i slutet av månaden. Dessa två saker har jag kollat ut. Bokhyllan är dock bara om det går att ha med den i bilen men känner att den skulle vara soft att ha i mitt vardagsrum bredvid där jag har tv:n nu så jag får en lika bokhylla på båda sidorna lättare att ha tex en med filmer på då. Kuddarna tänkte jag köpa 4stycken och ha i hallen eller soffan.

Bild från ikea

bild från ikea

4 kommentarer

  1. Åh den bokhyllan rekommenderas, har haft en sån i över två år 🙂

    Vi hade en Volvo v40 när vi köpte den och då fällde vi ned baksätet och kartongen räckte ända fram mellan oss. Blev nästan som en skiljevägg, kanske inte så lagligt men vi fick hem den 😛

    1. EmmaKP – Jag har en sen förut 😀 . Bredvid soffan men skulle behöva en till den börjar bli full nu haha. Massor med filmer där 😉 . Men går de att få med så borde det ju funka tycker jag. Ska höra med min kompis som ska köra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa