Bäste filmen med bästa musiken.

Gillar den här videon skarpt. Mycket för musiken påminner om när jag var tonåring och filmen är min absoluta favoritfilm. En film jag kunnat se från jag var 4 år och fortfarande tycker är lika bra fast med andra ögon. HELT klart en film alla bör se! The Last Unicorn! Den är djup och verkligen inget man ska tro är en barnfilm, den har väldigt sanna ord från livet i sig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Bäste filmen med bästa musiken.

 • 14 oktober, 2010 at 09:36
  Permalink

  En av de få filmer jag inte sett som barn. Verkar ha missat ngt där.

  Reply
  • 14 oktober, 2010 at 12:45
   Permalink

   KackMarie – Du får se den nu då 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: