Gillar den här videon skarpt. Mycket för musiken påminner om när jag var tonåring och filmen är min absoluta favoritfilm. En film jag kunnat se från jag var 4 år och fortfarande tycker är lika bra fast med andra ögon. HELT klart en film alla bör se! The Last Unicorn! Den är djup och verkligen inget man ska tro är en barnfilm, den har väldigt sanna ord från livet i sig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: