Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Besökare.

Kollade lite över var ni som besöker mig är ifrån. Det hör är resultatet jag får:

Bromma
Falun

Stockholm

Hagersten

Skellefteå

Borlänge

Göteborg

Malmö

Umeå

Sundsvall

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blir nyfiken på vilka ni är samt hur ni hamnat här. Dom jag markerat lite extra (Falun och Borlänge, Stockholm och Göteborg) vet jag några som läser min blogg ifrån, men då är det ju få i jämförelse med hur många unika träffar från dessa städer det är. Från Falun och Borlänge har fått gett sig till känna antingen IRL eller via bloggen. Dom andra har jag INGEN aning om vilka dom är, jag måste erkänna att jag tycker det är rätt kul att folk hittar hit och läser samtidigt som jag undrar om folk sett mig någon gång. Hört vissa som sagt att dom sett mig på stan, fast jag har absolut ingen aning om att jag sett dom. Om ni från Falun/Borlänge området vet vem jag eller eller sett mig på stan någon gång kan ni inte bara skriva något? Är så sjukt nyfiken på vilka ni är.

Dock blev jag ännu mera nyfiken igår när jag såg att någon surfar från Landstinget Dalarna och är inne här och läser dagligen. Vem är du? Någon jag känner eller som bara vet vem jag är? Hur hamnade du här?

SÅ nu hoppas jag på kommentarer på det här inlägget!

6 Comments

    1. KackMarie – Jag har egen domän/hemsida och därav kan jag använda mig av WordPressplugins för att se såna saker 🙂 . Jag äger ju hela min blogg så därför är det lite annorlunda en om man bloggar av ägd bloggtjänst så som blogg.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: