Har städat något som inte direkt är ovanligt här då jag ÄLSKAR att städa och ett dammfritt hem är ett vackert hem.

Lisa kom hit så vi såg första (Pilot avsnittet) på lilla huset på prärien via PS3 trodde inte den skulle ta emot skivan i och med att den är importerad då den aldrig visats i Sverige men PS3 godkände skivan så vi såg filmen, mysig och jag känner mig glad att ha sett filmen nu också. Tv-seriens alla avsnitt har jag sett dock, dom gick ju på svensk tv förut.

På tal om tv-program har jag insett att jag saknar Pantertanter, för er som inte vet vad det var så var den en ur mysig serie som gick i slutet av nittiotalet på trean men var nog producerad på åttiotalet så himla mysig, den och sen Pang i Plugget. Jag älskade dom när jag var så där 13-15 och låg och kollade hela dagarna. Sen har man då huset fullt också där tvillingarna Olsen eller hur dom stavas blev kända i, jag sprang hem varje dag för att se programmet och LOVE BOAT , egentligen kanske Love Boat så här senare i livet sög men ändå DET är nostalgi. Sen kollade alla på sunset beach också, typ samma stil som days of our lives men man var fast. Tänk vad mycket tv jag kollat på och nu ser jag knappt på något alls.

6 kommentarer

    1. Sara – Mamma till Wilda – JA visst var de bra 😀 . Man skulle försökt fått tag på boxen. Blossom har jag aldrig sett förrens nu när det gått på barnkanalen några gånger. Hon skådespelaren är med i min favoritserie ”The secret life of the american teenager” och nu även i The Big Bang Theory (följer den serien med) . 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa