Så detta fick följa med mig hem från Ikea + två stycken röda kuddar att sitta på, har en lackbokhylla tror jag det är som jag lagt på golvet och har spel under ovanpå kan gäster sedan sitta på röda kuddar jag satt dit. SKIT smart när jag har folk i mitt vardagsrummet. Kan visa er någon gång.

Dont mind den fula väggen i min hall.
Inslagspapper

Gratängform

Pepparkaksformar

Ljus

3 kommentarer

  1. Men va dum jag är i samma vecka som jag klickade iväg så kom jag ju på va de var!
    Ha ha ha… Jag fick för mej att det var nån slags formar Som t ex bull/muffinsformar.
    Hi hi…
    ~MoonLight Malo~ recently posted..Just NU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: