fbpx
Dark Mode Off / On
IBS & Magproblem

Toalett oro.

Seriöst, jag oroar mig för att gå och skita. (Intresse klubben antecknar) jag har så JÄVLA dryg mage nu när jag äter järntabletter, på måndag ska jag ta min sista tro mig. Men denna cement mage vill jag bara DÖ vid varje skithus besök. Känns som jag ska dö. Sitter och bävar vill fan inte gå på toa… MEN antar att skita bör man annars dör man?!

2 Comments

  1. Om det blir riktigt kris får du köpa en flaska Laktulos Meda på apoteket. Har haft det hemma ett tag nu då min gravidmage inte är vad den borde 😛 Men om du tar laktulos ska du helst kunna vara hemma för det kan vrida om som en kran nästan. Jobbigt kanske, men skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: