Inlägget är ett samarbete

Jag har länge grubblat över att utnyttja rutavdraget främst för att jag inte vill tvätta fönstren men visst skulle det vara rätt behändigt att ha någon som städar hos mig varje en gång i månaden och gjorde liksom det där mindre roliga som ja tvätta fönstren, piska mattorna och sånt. Jag kom över den här tjänsten som heter Hjälp Hemma jag blev riktigt nyfiken. Det enda negativa är egentligen att dessa endast finns i Stockholm, men kanske företaget kommer hitåt och då kan jag mycket väl tänka mig att utnyttja tjänsten. Jag verkligen hatar att piska mattor samt tvätta fönstren, jag tycker mig aldrig bli hundra procent nöjd men om någon annan gör detta åt en kanske det blir bättre. Något jag såg som ett stort plus är också att företaget inte byter personer utan att det alltid är samma person som kommer hem till dig. Vilket som jag ser det är bra då det blir personlig kontakt och det säkert är lättare att lita på personen som städar.

5 kommentarer

  1. Har sett att det finns något liknande företag, men som verkligen gör ALLT.. De har förutom allt inom städning även att de kan passa barn, handla, rasta djur/sköta om när man är borta.. osv. Minns dock inte vad de hette. Tror detta fanns i stort sett över hela landet 🙂
    malle recently posted..Snåla tanter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: