fbpx
Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Orsa imorgon.

Drar till Orsa imorgon. Ska åka och träffa släkten. Sen hade Melissa blivit så besviken att hon inte kunde följa med till Falun i Söndags att jag bestämde mig för att åka upp så hon får träffa William. Hon är ju hans moster så, en UNG moster om man säger så. Hehe när hon var sju år så blev hon moster, minns att hon typ tyckte det var pinsamt först för hon tyckte moster lät så gammalt men sen han föddes har hon verkligen varit helt fäst vid William. William tycker det är kul med Melissa också så jag antar att dom kommer hänga på Melissas rum en del imorgon. William kommer väl vilja spela och köra med henne som vanligt *S*.

Jag, William och Melissa på förlossningen.

Melissa håller William Oktober 2004

Melissa läser för William Oktober 2009

2 Comments

  1. Oj va länge sen jag va in här nu känner jag. Får se när jag orkar mej på att läsa igenom längre tebax.. :p
    Visst e d lite fräsigt när man blir moster lr dylikt när man e så pass ung ändå. Min lillasyster Sofia, hon blev moster när hon inte ens va 1 år gammal.. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.