Hemma hos mig

Morgondagens val.

Fan behöver hjälp för Williams sovrum. Vitt är jag redan helt klar med men vad för form av tapeter. Tagit ut några tänkbara. Vill någon hjälpa mig?

Vita randiga

Med prickar

Som ovaler

Blommor

Enkelt

Lite bredare

Fyrkanter

12 Comments

 1. Den med fyrkanter har jag haft i 2 st lgh jag bott i, jag gillar den skarpt 😉 Sen tycker jag den med prickarna var fin också 🙂 Så jag röstar på fyrkanter eller prickar 🙂

  1. Milly – Jag gillar också dom men blir i valet och kvalet nu 3 röstar för ovalerna och 2 på fyrkanterna 😀 . Nu måste jag grubbla hehe 😀

 2. Jag gillar de med ovaler bäst, riktigt snygga!
  sv. ja, det är jättespännande, lite nervöst är det 🙂 Men det är väl så det ska vara. Känns lite konstigt att vara så långt före sina vänner, jag är ju bara 19 😮 😀
  Jessika recently posted..27 små dagar

  1. Jessika – Dom flesta tycker ovalerna tror nästan det blir dom 😀 .

   Är roligt när man går sin egen väg. Tycker du gör rätt i de 🙂 . Jag själv blev gravid när jag var nitton, hade inga vänner med barn så dom tyckte jag var helt galen. Skaffa barn ensam med en pappa jag inte ens var tillsammans med. Idag är jag 26 och har en son på sex år är väldigt glad över mitt val. Man ska gå den vägen man själv vill, det är ju ändå ens eget liv man lever 🙂 .

 3. Jag gillade dom enkla randiga bäst, den med ovaler såg ut som en vardagsrumstapet, likaså den blommiga och fyrantiga.
  Randigt är alltid snyggt! 😀
  J recently posted..Lugn helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: