Gud va soft lämnat in 2 stycken uppgifter känns as bra. Så har två stycken ringt och anmält som för kalas också. Eller jag blev 3 för en mamma ringde och anmälde 2 barn då dom ena är ute och reser. Så kul! Får hoppas det kommer in fler också så man kan börja planera lite mer för kalaset så var den en mamma som undrade vad William önskade sig. Gud så svårt, sa att det går bra med vad som helst han leker med allt. Som tur är *hihi*. Älskar att planera barnkalas, av någon anledning blir jag som ett barn själv då. Skulle vilja ha roliga tips på barnlekar så finns det någon som har något kul tips?! BRING them on!

2 kommentarer

  1. Åh, barnkalas =D
    Fiskedam är ju ett måste, eller var det bara nått jag alltid tvingade mina föräldrar att ha på mina kalas?
    Sen finns det ju många lekar där man delas in i lag och ska försöka hämta tex en sten eller en nallebjörn snabbare än de andra lagen och sånt. Eller “fånga spöket” När man blåser upp ballonger och en i laget ska försöka fånga så många som möjligt innan de tömts på luft och når marken. Det lag som samlat flest vinner. Man kan ha nån skål eller något att lägga ballongerna i sen.
    Se dock till att inte ha ömtåliga saker i närheten som barnen kan riva ner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: