fbpx
Dark Mode Off / On
Städa

Städat och dusch.

Nu är hemmet glänsande rent och jag mår riktigt bra. Hehe alltid samma känsla  när det är rent hemma. Jag älskar känslan av ett rent och städat hem, har svårt att tro att något kan kännas bättre än de.

Ska väl duscha nu, sen får jag se vad dagen ska erbjuda världens finaste väder ute , blir nog en kamera som följer med mig hem idag.

I fredags var sista anmälningsdagen till Williams kalas men vet i fan om jag ska lita på det som är nu? Är 6 som hört av sig varav 5 kommer resten har varken tackat ja eller nej, de är lite surt för på lördag är Williams kalas och det hade varit bra att VETA så jag inte handlar massa grejer i onödan liksom. Får se om någon kanske säger något imorgon i skolan eller så? Var i alla fall en person som ringde igår lite stressat som glömt slutdatumet jag är helt okej med sånt men så trist liksom när folk inte kan tacka ja eller nej liksom.

Tänkte i alla fall gå på lite roligt tema där för William har sina favoritfigurers tema, lite filmstjärnor typ. William har bestämt sitt sedan i sommar, men säger inget ni får se sen på lördag när kalaset varit.

5 Comments

  1. Skönt med nystädat. Jag har också städat som en tok idag och det är sååå skönt när det är klart..:-)

    Trist när folk inte osa:r..=( Hur svårt kan det va liksom?!

    Hoppas du haft en skön helg!

    1. Sarah – Ja det är så sjukt skönt när det är gjort 🙂 . Har ringt 3 idag i alla fall får se om folk säger till imorgon också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: