Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Vad är det mest kriminella du gjort?

Lite nyfiken så här, vad är de mest kriminella du gjort?

Jag är rätt feg av mig, men jag tror dock alla gjort dumma saker. Jag har åkt med rattfulla människor på fyllan och fått rejäl ångest efteråt. Min pappa dog ju ändå på de sättet var dock ung dom dum på den tiden, innan jag fick barn. Nu ratar jag sånt TOTALT. Annars har jag väl gjort andra saker, som tex att jag råkade få med mig en sjukhusrock hem från BB, det där hade jag dock sån ångest över så jag lämnade tillbaka den på sjukhuset några år senare S . Det var egentligen ett misstag den följde med bland mina kläder, sen när den väl var här hemma sov jag i den några gånger men som sagt jag försökte hela tiden få tid att kunna lämna tillbaka den men eftersom man inte springer på sjukhuset varje dag så fanns aldrig tillfälle för det förrens en kompis fick bebis och jag lyckades smussla in den på BB och la den i hallen där. Egentligen var de väl inte en kriminell handling att av misstag få med sig något hem, men det kändes så för mig hehe. En annan gång när min syster var bebis (hon som är 13 idag) skickade mamma att handla blöjor till henne. Jag la blöjorna under vagnen handlade massa annat gick hem och insåg att jag inte betalat blöjorna. JAG hade helt enkelt glömt dom, jag vågade inte gå tillbaka. Sånt räknas ju som stöld men som 13 åring så kändes det mer pinsamt att komma tillbaka viftandes med ett blöjpaket än att gå dit. Ni vet pinsamma åldern.

En annan gång när William var bebis råkade jag i min mamma förvirrade hjärna glömma bort att jag hade handlat en serietidning åt Björn, den där Larsson tror jag tidningen heter? Hade lagt den på suffletten på vagnen gick hem och upptäckte att tidningen låg där. Den här gången var dock affären på andra sidan stan och jag orkade inte gå hela vägen tillbaka för en tidnings skull.

Ja i och för sig kom jag på de värsta kriminella jag gjort, drack massor med sprit som tonåring också. De är ju olagligt de med.

De var bikten för idag de. Så hur är det med er? Har ni lyckats göra något kriminellt?

10 Comments

 1. sv. Shit vad starkt gjort av dig! =D
  Jag och min pojkvän har pratat om att gifta oss ända sen någon gång i början av förhållandet, men vi tänkte ju att det skulle ta flera år först, men sen var det detta vi ville och vi tog det redan nu, efter ett och ett halvt år!
  Och precis när vi bestämt det började jag må illa och min pojkvän bad mig göra ett gravtest, och visst var det possitivt. Vi bestämde oss att behålla det oavsett vad våra familjer skulle säga, men jag är sjukt glad idag att de blev glada och stöttar massor!

  Dock sa hans bästa vän att vi var dumma i huvudet, han bad Marcus (min pojkvän) att antingen tvinga mig göra abort eller på boxningen ”råka” slå mig hårt i magen istället för mot ansiktet. Men han sa bara till honom ”det är mitt liv, du har ingen rätt att styra över det” sen pratade de inte på nästan två månader….

  Är glad att han verkligen stod upp för vårt beslut!
  Och jag vet inte om jag klarat det så här långt om vi inte var två!
  Verkligen imponerad av dig!

  Svar på inlägg:
  Jadu, kriminella saker har vi väl alla gjort, gått över vägen när det är rött, hamnat i en del slagsmål på stan (i nyktert tillstånd), var inne på puben och drack första gången som 17åring, drack första gången när jag var 15 men sen var jag nykterist tills jag blev 17 faktiskt.
  Tagit pengar och godis från föräldrarna gjorde man väl som liten och så har man ju råkat få med sig lite saker från affären som men sen kommit på att man glömt betala… hmm, kört bil i allt för ung ålder (älskar bilar) och ja…det var nog allt jag kommer på nu :p

  1. Jessika – Tack 🙂 .
   Så kul för er tycker jag klart ni ska gifta er, sen är man ändå ihop och ska ha barn så varför inte? Menar livet är till för att levas. GRATTIS till bebisen också, när är du/ni beräknade till?
   Folk kan vara såna as 🙁 . Inte direkt så att han verkar vara en kompis när man säger så där till någon. Bara för att han inte vill ha barn är det väl inte hans sak att bestämma hur ni ska göra liksom, är ju knappast hans bekymmer om du och din pojkvän/blivande man gifter er och skaffar barn.

   Hehe känner igen mig i det där, hehe alltså slagsmål och bilar. JAG älskar också bilar 😀 . Förutom att vara mamma då som jag älskar ännu mer så är bilar mitt stora intresse. Så kul att köra raggarbil eller åka på crusing 😀

 2. Jag har nog gjort en del värre saker… kört för fort till exempel ;)Men det gör nog var och en eller vad tror du!
  Tack för komplimangen om sonen min =) Jag är mallig ska du veta!
  Fin sida du hade, bra att du skrev till mig så jag hitta hit!

  1. Fnulan – Hehe de tror jag nog alla gjort. Kört för fort alltså 😉 . Haha de glömde jag på min ”lista” 😀 . Kul att du lämnade din andra adress för nu ska jag läsa där med 😀 . Tack förresten 😀

 3. Förlåt… nu blev det fel…. Du kommenterade på min dotters blogg ,men jag trodde på min… Sorry!!!!!

  mirakelmira.blogg.se va de ju du va inne på!!!

 4. sv. Vad härligt att höra att någon faktiskt är positiv till vårt beslut! 🙂 Klart livet är till för att levas, man fattar kloka och dumma beslut, men det är bara delar av livet som gör allt mycket bättre. 🙂 Det tror jag iaf 🙂
  Tack så mycket! Barnet är beräknat att komma 4e Maj, men det lär gå över tiden sa de, så vi kanske ska räkna med runt den 19e istället sa de…haha, då blir det på min blivande mans födelsedag (a) haha Men det återstår att se 🙂 Längtar!!!!

  ja, verkligen. Förstår inte varför han bryr sig alls, men sen jag och Marcus blev tillsammans så har han spenderat mycket mer tid med mig än med sina vänner, eller med sina vänner OCH mig samtdigt… han gillar inte det, han kan inte snacka skit om tjejer och dra skämt som är förnedrande mot kvinnor för jag blir så förbannad på sånt så jag kan flyga på honom och bli skitarg!
  Men han har aldrig gillat mig (eller jo, han ville ha mig innan jag och Marcus blev ett par men men).
  Så han är emot både barn och bröllop, kanske för att det kommer ta ännu mer tid från honom till mig… men det är vårt beslut och det hindrar inte Marcus från att vara med sina vänner, bara att han inte kan supa som förr och hålla på som en liten tonåring längre…

  Åh, jag ser verkligen fram emot att bli mamma! 😀 Härligt med tjejer som gillar bilar! Lite för sällsynt tycker jag. Vissa säger att de gillar bilar men sen är det bara en enda bilmodell de gillar som de inte ens vet vad den heter haha :p Ne, jag är inte något proffs på bilar men älskar det, älskar farten, så raggarbilar är inte riktigt nått för mig, det ska vara rally med nån gammal skrothög på en lerig väg i skogen haha (låter lite som en galen bonde nu va? haha) Fort, vilt och galet…det är jag haha :p

 5. Sv; jo, men 5 barn med 4 olika pappor är ganska galet ^^

  Letade jätte länge efter info om dig men till slut hittade jag det rakt framför näsan. Verkligen berörande det du skrivit och efter att ha läst den texten verkar du vara en super stark och helt awesome brud !

  Tänkte mest höra vilken blogg du bloggar ifrån. Det är väl knappast blogg.se va?

  1. Jennifer 🙂 . Va bra att du hittade infon sen 🙂 . Tack förresten jätte snällt sagr.
   Jag bloggar med egen domän fast tjänsten är ifrån wordpress, går att ha hemliga inlägg / lösenordskyddade inlägg där så jag valde det när jag skaffade domänen. Eller ja först hade jag blogg.se men jag ville kunna vara anonym ibland, om jag känner att jag vill ha ur mig något speciellt jag inte vill berätta för hela världen. Blogg.se måste man ju skaffa en underblogg på vilket jag själv tyckte var krångligt, dels får man klicka i nytt lösenord varje gång man besöker (på wordpress så sparas det automatiskt när någon fått lösenordet en gång) , och sen syns det att man varit aktiv. Sen ja det är rullgardins menyer och det är lite mer fritt med wordpress än blogg.se dessutom slipper man deras reklam och kan helt lägga in egen.

   Mina blogg.se inlägg flyttade jag över hit då det går att importera också. 🙂 . Hehe blev kanske lite virrigt nu? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.