Så har jag också fått hjärna att tänka på mat…

VARFÖR är det så? Jag menar jag är sällan egentligen speciellt hungrig men så fort (och då mer jag SÅ FORT) jag börjar banta är jag hungrig som fan. Det slår liksom aldrig fel och de stör mig något. Tror jag ska köra tipset man brukar få om att dricka något varmt. Té kanske? Tänker att te kan inte innehålla så många kalorier. 3 kilo ska bort tills på fredag. Jag vet att det går har gjort det förr. De är tre envisa kilon jag helt enkelt får skylla mig själv för. Jag åt godis o somras och trots att jag alltid brukar ha sommarkilona ska bort motivation har jag inte haft de i höst. MEN nu så dom ska bort. By, by med dom!

2 kommentarer

    1. Daniel – Ja de har du rätt i ska kämpa ut, den här veckan känns som det kommer vara värst men går ju blir ju bättre för varje dag 😀 Tack tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: