Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Radera kommentarer?

Fan jag orkar inte sitta och flytta kommentarer hela tiden som jag får göra för folk envisas med att skriva svar i mina blogginlägg. Eftersom jag använder wordpress så kan jag svara direkt i inlägget vilket är rätt soft, jag går tillbaka och läser i folks bloggar men jag är liksom inget fan av att ha min blogg som en chatt. Oftast om jag skrivit något som fin tröja eller liknade förväntar jag mig inte att folk ska skriva sv: tack i min blogg. Dels så är det rätt ointressant svar, och DELS så skiter jag faktiskt i deras tack då. Så enkelt är det. När jag är intresserad av svar så är det mest vid, var har du köpt den eller likande men tack, ja och nej svar dom skiter jag faktiskt totalt i för dels så fyller dom ingen funktion och dels ser det inte fint ut i bloggen heller. Ja jag är petig och om jag framställs som en grinig surkärring nu så ja de skiter jag i.

Tog upp en gästbok så folk skulle kunna skriva sina svar i den, men eftersom sån liten del gör det ska jag ta bort gästboken och jag kommer sedan i fortsättningen att radera alla sv: tack, ja och nej svar ifrån min blogg. Jag kan ta svar om det är något jag undrat över eller om folk skriver något om inlägget men annars kommer dom försvinna för är sjukt less på att behöva flytta kommentarer till gästboken och att folk inte kan läsa uppenbarligen.

18 Comments

  1. Anna – Mamma till Kevin – Va roligt 😀 . Vart i Falun bodde du? jag är egentligen från Orsa från början men flyttade till Falun för 7 år sen så känner mig som en falubo 😉 .
   Massor med snö här 🙂 .

 1. Jag har en tjänst på guldfynd, vilket jag kommer att gå tillbaka till nu och jobba lite extra. Vi får se när jag börjar jobba på heltid igen. Jobbigt att få lov att besluta sånt ”redan” jag är gärna hemma några år till. Haha. Vad jobbar du med?

  1. Therese – Jobbar extra inom förskolor här i stan, fast min ”riktiga” grej är att studera till grundskolans senare år lärare. Är klart 2012 🙂

  1. Linda – NEJ NEJ, de är inte du, du brukar ju skriva och berätta saker är dom som skriver sv: hej eller nej typ som jag inte vill ha svar från gäller verkligen inte dig 🙂 .

  1. Linda – Precis, så känner jag med. Då tycker jag inte det känns som någon vidd att ens godkänna dom :-/ . Menar om det nu var så att dom endast gick tillbaka för att svara SV : tack eller liknade då är de ju ingen idé att svara. Jag brukar alltid (om jag inte läst inlägget sedan innan och kommenterat) lägga en kommentar för de känns ju snällt också. De ser liksom vad ska jag säga trevligt ut? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: