Tantsnusk ala delux. Gud jag har bölat igår kväll och idag flera gånger. Fick den här boken av mamma för flera år sen! Vet inte riktigt när men vet att jag fått den, där satt jag nu sen och grät. Boken var bra, nog för att det stod en del ord som normalt inte brukar finnas med i romaner som “KNULLA” haha, de brukar ju stå älska (hatar ordet ÄLSKA) . Men den var riktigt bra, handlar om en kille som är känd inom film som har fel på hjärtat, han får lov att hitta en donator snabbt annars kommer han att dö. Läkaren som sedan ska operera honom visar sig vara en tjej han 16 år tidigare när dom båda var sexton år gravid. Han tror att hon har gjort abort men hon behöll barnet och har själv jobbat sig upp till sin karriär. Den var sjukt bra, jag som tycker donation är väldigt läskigt tyckte den var lite väl magstark när det beskrev och sånt. MEN gud vad jag gråtit går den att få tag på så LÄS denna!

5 kommentarer

    1. Lisa – Oj svår fråga. Jag gillar faktiskt det mesta, läser väldigt blandat om jag fastnar för en blogg läser jag gärna den, jag är inte direkt någon placera i fack människa själv så antar att det kan vara lite därför 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: