Questions & Answers

Dag 01 – Presentera mig själv

Sånt här är jag skit kass på bokstavligt talat jag tycker det känns märkligt att berätta om mig själv i andra person typ. Dessutom känns det jämt som man glamouriserar saker och jag hatar typ saker där det står “ÅH vi har det så bra och jag är så lycklig, mitt liv är perfekt osv” jag mår illa av sånt. Folk som lever i en jävla vit dröm värld ala shabby chic fast där man själv är möbeln, helt perfekt. Jag har extremt svårt för människor som försöker intyga andra om vilket underbart liv dom lever. Kanske dom gör det vad fan vet jag, MEN varför i herrans namn måste man berätta de för hela omvärlden? Jag bryr mig liksom inte ett skit om i fall din pojkvän är en klippa som alltid ställer upp för dig, som har 20 meter kuk och att ditt liv är blommande som en bukett med ny plockade rosor. För mig känns Barbiedrömmen eller prinsessa drömmen jävligt avlägsen då jag helt enkelt inte strävar efter perfektion i mitt liv utan bara en lugn och trygg tillvaro med både motgångar och framgångar.

Men ska försöka ändå att presentera mig eftersom det krävs för denna uppgift.

Jag är tjugosex år fyllda i år. Bor i Falun med min son William sex år, utbildar mig till lärare och kommer bli klar strax efter jul 2012 (evighet dit) . Föddes på Mora BB 1984, och växte upp i Orsa. Gick dock mitt nionde år i grundskolan på strandens skola i Mora och ett år på individuella programmet på St:Mikaelsskolan i mora där jag ÄVEN försökte mig på vanlig gymnasieutbildning och gick ett år på barn och fritid för att hoppa av i september på min andra termin. Drog till Falun cirka ett halvår senare, blev gravid skaffade mig ett liv. Började plugga in gymnasiet på 200% passade på att ta körkort samt söka till högskolan och vips är jag där jag är idag.

Mitt liv har väl varit mer än så egentligen. Men skrivit en presentation ni kan hitta här. Som jag sagt så hatar jag att glamourisera mitt liv för det är så långt bort från glamour det kan komma. Jag är ingen glamour människa, har inte passionerat sex och är otrogen, skaffar inte tjugo barn med olika karlar och jag har heller ingen man med djupa och mörka hemligheter. Jag går inte runt och snackar med mig själv och försöker komma på bästa sättet att bli av med någon på grund av hämnd. (Även om jag är hämndlysten sköter jag det genom att ge igen istället) . Så tyvärr får ni ingen glamourös bild av mig. Bara en vanlig simpel människa med fötterna på jorden som ogillar att försöka glamourisera mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: