Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Lite bilder.

Tänkte passa på att visa mitt ”fynd” jag skaffade mig i fredags.

Det som var ännu mera fyndigt var att jag kunde använda dessa till min sallad då jag glömt besticken. I alla fall kostade dessa grillbestick endast 39:- på maxi här i Falun. jag kände att jag fyndat rejält!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: