Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Urkass uppdatering här.

Jag lovar att jag ska bättra mig. Men idag har jag först varit med Björn och William hemma hos Björn då vi sov hos honom i natt. I och med de så blev jag sjukt allergisk av någon skum anledning. Hämtade upp brossan vid halv sex och åkte hem hit såg på lite tv sen spelade jag, brossan och William lite barnspel tills William skulle sova. Efteråt blev det The big bang theory och Matrix. Nu ska jag alldeles  strax gå och sova känner mig trött och slut.

Imorgon ska ni få bilder och mer roligt inlägg, det är ett löfte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: