Hjälper Diana lite med hennes blogg då hon vill ha lite förändringar, så idag har jag fixat lite små saker men ska fortsätta med resten imorgon. Dels fick jag ändra språket från engelska till svenska och sedan fixat kontakta mig ruta samt högerklicksskydd.

Sen har jag hjälpt min barndomsvän Marie med sin blogg också. Ska fixa lite till på den också sen. Så det är halvfärdiga men ja något att pyssla med min ensamma helg då William är hos Björn sen.

4 kommentarer

  1. Du är jätte grym och duktig på det du gör tycker jag. Tack så jätte mycket för allt du gör och allt du anstränger dig med att hjälpa mig med. Evigt tacksam!!

    Du finns bland mina länkar som WordPress designer och hjälp! Hoppas det är okej.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: