Drog med Lisa på stan, gick inte till maestro som vi tänkte från början var så sjukt mycket folk där så vi ångrade oss. Så vi provade ett fik som ligger falan gallerian istället riktigt god sallad där med. Tog en räksallad som var SJUKT god, sen pratade vi och hade det trevligt.

Gick sedan för att hämta William, gick hem så kom Björn hit. Vi begav oss till maxi och handlade massa för min och Williams bakdag imorgon. Vi ska gå upp rätt tidigt och baka hela dagen. Pepparkakor, lussebullar (lussekatter, saffransbröd) det heter ju miljoner saker så är svårt att säga ett så säger alla. Gott är det i alla fall, sen blir det en saffranskaka och så ska jag prova göra en cheesecake med lingon på såg så sjukt god ut. Sen har jag lovat William att vi ska göra marsipan grisar också. Så blir en mys dag ala mangus, kommer självklart bilder som ni får se imorgon också.


Sallad


William utanför skolan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: