Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 06 – Min dag

Ja den här dagen har bestått av att helt enkelt baka. Gick upp och duschade och fixade mig, sen började jag och William med pepparkakorna. När dom blev klara gjorde jag i ordning lussebullarnsdeg och samtidigt som den jäste tog jag och William och ritade med glasyren på pepparkakorna. Sen blev det då att göra lussebullarna och när dessa var klara blev det marzipanfigurer något som William verkligen lyste när han höll på med.

Björn kom hit och spelade lite mario kart på wii:t och sen tog han Williams gamla säng med sig hem till honom, dom skulle till maxi så jag passade på att åka med. Handlade lite smått och gott och drog hem ensam då William följde med Björn.

Här hemma såg jag på ”A vampiers dairy” eller hur det stavas eller heter på tv första gången jag såg de där och tror faktiskt jag borde se serien verkade ju lite som serien Buffy som gick för hundra år sen. Ja i alla fall fortsatte jag hjälpa Diana med hennes blogg och lika så Marie och jag tror jag är klar med dom nu.

Ätit lite marabou polka och ska väl gå och sova.

Ja de var väl min dag de!

8 Comments

 1. Sv: Åfan. Hur orkade du? Jag skulle gå in i väggen då.
  Ser verkligen fördelarna med att ha ett eget körkort. Gjorde inte de förr. Men som ni att ta Joline till dagis och sen ta mig till jobbet. Jag ska inte behlva lämna henne 1 timme innan jag börjar. Det går inte ens alltid.
  Jag hatar verkligen att läsa så det är mitt stora problem med teorin. 🙁

  1. MammaTessan – Jag vet inte hur jag orkar, till saken hör att jag förut inte gjorde speciellt mycket gick tex ut grundskolan med 6 godkänt och resten IG (då var 4 av dom godkända SO så på betyget ser man ju endast 2) om jag inte minns helt fel. Jag var aldrig i skolan var omotiverad och tyckte att jag var sämst på allt ungefär. Men sen när jag fick William så har jag haft mycket lättare för att göra många saker får lite halv panik när jag inte vet vad jag ska göra, jag måste alltid vara upptagen med något. Rätt dyrt men ja sån är jag är väl därför jag fixade körkortet antar jag.
   Jag bävade mig verkligen för teorin men den är egentligen inte så svår när man väl börjar läsa, det mesta vet man ju. Tex stop skyltar osv, sånt behöver man kanske bara läsa igenom snabbt men om man läser de man tycker är svårt så fastnar det till sist, om du tar några körlektioner kan du ju samtidigt be din körlärare om hjälp osv 🙂

  1. Linda – En vimsig Mamma – Jag har hållit på ganska länge, började redan på lunar med kodmallar runt 2000 när lunarstorm var nytt sen har jag bara fortsatt. Har gått högskolekurs i sånt också så ja jag tycker det är roligt.

   Dagen har varit jätte bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: