Dark Mode Off / On
Kläder

Lite mellandagsrea shopping.

Lisa undrade om jag ville haka på till maxi och Siba så jag passade på att att köpa denna. Igår var det en hel låda full idag var det nästan slut så hade tur. Var bra pris på dom så kändes smart att köpa. PS3 dosa för 399:- .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: