fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Bingo på nätet.

Jag som drömmer en del om att resa råkar ibland hamna på diverse spelsidor. Även om jag sällan spelar själv så finns det visst en liten del av mig som nog gärna skulle vilja spela lite. TÄNK att vinna lite pengar så man kunde dra iväg någonstans, om så bara inom Sverige. Vinna pengar till en bil eller så. Det ända jag faktiskt spelat någon gång är Bingo. Att spela bingo känns ändå som ett lättare sätt att vinna på, en till exempel triss och trav. Dessutom är det ganska så hederligt och gammalt. Jag menar vem har inte spelat bingo någon gång? Men sidan jag hamnade på där det går att spela bingo. Verkar riktigt bra faktiskt, den är lätt att förstå och vinsterna tycks vara väldigt höga. Jag känner ett lite smått sug för att spela faktiskt. För drömmen om lite extra pengar är ju relativt stor måste jag medge.

5 Comments

 1. Ja man måste ju satsa för att vinna, så är det ju. Men chansen att vinna är inte spec stor, däremot att fastna i “spelträsket” är nog desto större tyvärr.

 2. Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min “bloggsvarsruta” och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

 3. Hehe. När jag jobbade på en sportbar i Sala så jobbade jag med en jävla tjej som vann 17 000 första gången hon spelade bingo. Sen nån månad senare kom hon och hade vunnit 12 000.. Helt jäkla otroligt. Så jag tänkte att jag ska baske mig också börja spela men jag vann ett par hundralappar hit eller dit bara. Jag har nog för mycket otur. Men det är faktiskt riktigt kul och man kan sitta i timmar..:-D
  Spelade mycket på Betson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: