Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

God morgon alla snutteputtor

Ligger fortfarande i sängen, blir väl att gå upp strax.Klockan 8,30 börjar mitt seminarium i svenska som andra språk, sen blir det några h ledigt (ska läsa boken för sv1 på biblioteket då) sen hem igen för littvet II kursen, william kommer hem tidigare idag också.Sen blir det att städa (gör jag iofs ofta ändå men lär slänga in det där) för klockan 18.00 ska jag ha me and i party.Vill någon göra en beställning så hojta till, jag behöver bara er adress så skickas kläderna dit.Om du är intresserad så skriv här så mailar jag =).Nä lär upp och hoppa nu, duschen och plikten väntar =p

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.