24de dagens bild: En bild som gör dig glad

Det får helt enkelt bli denna. Bilden kanske inte är den vackraste i min ägo. MEN som jag garvade den kvällen. Det var ju nästan som man fick magrutor. Classic Car week 2009. Vi garvade så vi visste inte vart vi skulle ta vägen nån av oss. Sjöng Eddie Meduzas jag har en storkuk så några karlar bara (WHAT) åt mig och Anna *hehe*. Sen träffade vi Lena och lyssnade på Eddie i hennes bil. Var svensk sommar för mig helt enkelt 🙂 .

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: