fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

24de dagens bild: En bild som gör dig glad

Det får helt enkelt bli denna. Bilden kanske inte är den vackraste i min ägo. MEN som jag garvade den kvällen. Det var ju nästan som man fick magrutor. Classic Car week 2009. Vi garvade så vi visste inte vart vi skulle ta vägen nån av oss. Sjöng Eddie Meduzas jag har en storkuk så några karlar bara (WHAT) åt mig och Anna *hehe*. Sen träffade vi Lena och lyssnade på Eddie i hennes bil. Var svensk sommar för mig helt enkelt 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: