Happy birthday to me!

Idag fyller jag tjugosju år och jag erkänner jag är som ett barn! Jag sprittar runt och är skit glad! WHOOO! Varför vända födelsedagar till något negativt dom kommer ju ändå! Nä jag välkomnar detta med ett leende! Nytt år, nya utmaningar! Tjugosju smakar på det för jag måste ju lära mig skriva en två och sjua istället för en tvåa och sen sexa! GRATTIS till mig!

Klockan två minuter i sju kom William in till mig med en ficklampa som ljus och sjöng “Ja må han leva” (ja jag fick vara han förstunden det är CHARMEN med barn dom sjunger ju de inlärda) . Its my birthday! Tårta ska göras!

(Kommer fler bilder senare, denna är William med ficklampan i morse. Något nyvaken men ändå så glad över att sjunga för mig)

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

5 thoughts on “Happy birthday to me!

 • 11 februari, 2011 at 12:10
  Permalink

  Grattis igen 🙂 Härligt med sång! Går ju alltid att se det som att han jobbar med genus 😉

  Reply
 • 11 februari, 2011 at 13:04
  Permalink

  Grattis på födelsedagen vännen! <3
  Hoppas att dagen är kanon! Jag märker ju iallafall att den har börjat bra! Vad gullig han är William 🙂

  Och du! Tack för hjälpen med min blogg,för att du gjort den så fin 🙂

  Reply
  • 13 februari, 2011 at 12:34
   Permalink

   Åh tack så mycket vännen 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: