Nyfiken, finns det något ni tycker att jag borde skriva mer om? Märker att vissa saker drar hit fler folk. Bland annat när jag bakat var något som gav en REJÄL pil uppåt på min statistik så min fråga är, när ni kommer hit vad är det ni vill läsa om?

Mina studier? (Betyg, stress, mina elaka tankar om vissa människor)
Familjelivet
Mer mat och bak
Mer från hemmet (inredning osv)
Mer foto, att jag borde fota mera.
Mer inom IT.
Mer om sex och samlevnad?
Min syn på att bli lärare.

Skriv och berätta för mig vad ni vill läsa om, eller om det är något annat ni har på lilla hjärtat kan ni ju säga det nu också!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: