Blev förra veckan klar med Beatrice blogg. Jag är nöjd med resultatet då jag hjälp henne byta och flytta över samtliga av alla hennes bloggar (familjeliv, blogg.se m.f) till WordPress. Ett intresse jag har och som jag gärna sysslar med när jag får tid över. Är du intresserad av att få lite hjälp kan du kontakta mig så kan vi gå igenom lite. Under följande rubrik ser du fler bloggar jag hjälpt till med att skapa.

5 kommentarer

   1. Åh, ja gärna! Har ju haft samma header nu i ett par år.. och designen/bakgrunden har jag bara bytt lite nu mellan de färdiga som finns på sidan.

    1. Malle – Jag får prova i alla fall är som sagt inte säker på att jag vet hur blogspot fungerar då jag inte jobbat i de programmet innan men kan prova. Behöver inloggningsuppgifter till din blogspot så jag kan ta en kik.
     Sen angående header. Något speciellt förslag? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: