Sommaren så klart.

Behöver man ens förklara varför? Solen, värmen. Alla glada människor. Bada och mysa utomhus. MUSIK och ölen som är så mycket godare då. SOMMAR är det bästa jag vet!

1 kommentar

  1. Samma här. 🙂 Jag har ju jobbat vareviga sommar sen man slutade skolan, så detta året ska jag verkligen njuta av sommaren! 😀

    Svar: Tack för lite förklaring. Förstod precis vad du skrev. Men vad jag inte förstår är att jag inte hört talas om lägsta nivån förut. Jag trodde alla dagar var lika. Så det var inte alls nå trevligt.. =/ Men ska väl kanske icke klaga om det t.o.m var dubbelt så lite innan. Jisses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: