Nu har jag varit duktig, ändrade en del på en komplettering jag haft liggande och har läst ut 3 böcker idag. Ska gå och sova nu. Imorgon ska jag försöka skriva två stycken uppsatser och har satsat på att bli klar tills imorgon kväll känns bra. Det vet jag att jag fixar sen är det bara att hålla tummarna för ett godkänt betyg också.

Brossan kom förbi här och gjorde pizza idag, sen skickade Lisa sms så bad henne kika förbi också. Vi såg lite på Arn och babblade och sen åkte Lisa hemåt. Brossan skulle hem runt halv elva så drog han. Efter de tog jag det sista av vad jag hade kvar av studierna. Nu ska jag gå och sova. Huvudet värker lite av allt jag skrivet.

Puss och godnatt!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: