Lärarprogrammet

Fan va jag är bäst!

Nu har jag skrivit klart en hel kurs som jag legat efter med. Känns skönt, gäller bara nu att hoppas på ett godkänt. Även gjort en till komplettering på en tenta som också legat och dragit. Jag är ju sån som läser dubbelt hela tiden så egentligen är det lugnt om jag halkar efter med saker men jag trivs bäst när jag har ALLT klart utan sånt. Jag är sån nörd och vill ha godkänt i allt *hehe*.

Ska gå och lägga mig nu är sjukt trött. Dagen har gått as fort, bara liksom swish powfs borta. Fast så är de väl när man sätter igenom och glor igenom böcker och läser om allvetande berättare och citerar läroplaner. Vill någon byta med mig?! HAHA

Imorgon kommer han hem. WILLIAM, har saknat honom sen i fredags när han åkte till sin pappa. Även om jag såg honom igår är det inte desamma att sova ensam här hemma utan att höra han snusande andetag från sitt rum när jag sitter vid datorn på kvällen. Nej det är tomt utan honom här. Han fattas mig när han inte trippar runt här inne och frågar och undrar och är. Nu är det en vecka kvar till hans sportlov, då ska jag ha roligt med honom HELA veckan. Jag har endast ett seminarium då. Blir som semester för oss båda. Längtar i massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: