Questions & Answers

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj massa här ju.

Mitt första mål är att bli klar med mina lärarstudier så klart. Jag ser framemot nästa år till sommaren när jag står där och är lärare. En examen, en utbildning. Jag har ändå kämpat mig hit helt själv. Så målet är att uppnå detta i första hand.

Mina drömmar, ja drömmar ja. Jag drömmer om att köpa ett hus. En tuggummi rosa raggarbil med vit skinnklädsel och en vit text bak på sidan av bilen där det ska stå Barbie. Detta har jag drömt om sen jag var liten. Jag brukar få rejäla hatblickar från folk när jag säger detta men det är en dröm jag har. Jag skulle älska att åka runt i den bilen, känna mig som den Barbie-girl jag faktiskt är. HAHA. Ja en del av mig kanske har fjortis-sidan i behåll? Men det är en dröm jag har.
Den andra drömmen jag har är fler barn så klart, fast det har jag skrivit så många gånger så det känns som ni vet det vid det här laget.
Sen drömmer jag om att William går ut grundskolan med bra betyg och stora livsmål och att han får ett lyckligt liv. Det är viktigt för mig, egentligen den drömmen jag har mest eftersom det är den saken som fått mig att kämpa dit jag är idag.

Önskningar då? Ja det är väl som de där ovanför. Skulle behöva vinna lite pengar för de så vill ni köpa presenter till mig? GE med massa lotter *haha*.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: