Lärarprogrammet

Gävle tur och retur.

Jöpp varit i Gävle idag igen. Tycker det är riktigt trevligt där faktiskt, trevlig grupp människor och matematiken är betydligt mer intressant en den högskolan Dalarna har. Kanske för den inte är så himla avancerad, vill gärna hålla mig på en nivå jag förstår liksom.

Gick med Sandra en sväng på stan och åt pizza gjorde vi med. Alltid kul att träffa Sandra blir en hel del skratt och de är jätte trevligt att ses och plugga ihop igen. Nackdelen med att läsa till lärare är att du sällan får gå med samma människor genom hela utbildningen.

Åkte sedan hemåt och hämtade William. Lagade lite mat, och sen myste vi bara här hemma. Känns som det nog blir en tidig kväll. Är så sjukt trött, behöver liksom sova en stund.

God natt alla snusegrisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: