Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Så kommer det till vad man vill ha? Jag hatar såna frågor, mycket för jag sällan vet vad jag vill antar jag? Jag är sån typisk mamma så jag liksom tänker mest på William vad han vill ha, vad han drömmer om. Så vad vill ja ha?

Ett långt och lyckligt liv, jag vill att mina drömmar ska gå i uppfyllelse, och att alla nära och kära får ha det bra får vara friska och leva lyckligt. Det är vad jag vill ha mer än någonting annat. William är så klart en av mina nära och kära. Att se honom lycklig och stark är viktigast för mig.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: