Svenska seminarium.

Idag blir det seminarium i svenska igen. Känns som jag inte riktigt pallar de men är bara en och en halv timme. Ska efteråt diskutera en uppgift med en tjej, får se hur det går. Förhoppningsvis löser vi de uppgiften snabbt så jag sen kan städa här hemma. Känns som det är något som är viktigt för mig just nu. Efter jag städat ska jag nog dra till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker jag lånat. Eller får se om jag orkar. Ska också ringa ett samtal. Känns som jag behöver diskutera en sak.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: