Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Svenska seminarium.

Idag blir det seminarium i svenska igen. Känns som jag inte riktigt pallar de men är bara en och en halv timme. Ska efteråt diskutera en uppgift med en tjej, får se hur det går. Förhoppningsvis löser vi de uppgiften snabbt så jag sen kan städa här hemma. Känns som det är något som är viktigt för mig just nu. Efter jag städat ska jag nog dra till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker jag lånat. Eller får se om jag orkar. Ska också ringa ett samtal. Känns som jag behöver diskutera en sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.