Questions & Answers

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Min dåliga vana? Jag vet faktiskt inte vad en dålig vana är? Jag biter inte på naglarna? Jag snurrar på håret men de är inget jag störs av.
Kanske är en dålig vana att jag stressar för mycket? Tar på mig alldeles för mycket saker och sen står jag med armarna och benen i alldeles för mycket, och får panik för jag inte vet hur jag ska ta mig ur saken? Kan de räknas som en dålig vana? I så fall, jag stressar för mycket.

2 Comments

  1. Svar: Som tur är blev vi aldrig oense om efternamnet, Thommy tyckte oxå vi kunde ta mitt efternamn till Ted. :p
    Jag hade oxå två efternamn när jag var liten, både mammas & pappas. Men det ena var ju mellannamn egentligen ja. Sen nu för några år sedan tog jag bort mellannamnet så jag bara heter Käck. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: