Idag ska jag ha house of lola klädparty här hemma. Spännande! Någon som är intresserad av att beställa något? Skriv en kommentar eller skriv till mig på facebook så kan jag göra en beställning i ditt namn så får du kläderna själv. Är himla fina plagg faktiskt, dessutom helt underbar att bära. Köpte en klänning därifrån i höstas och materialet är absolut de bästa jag någonsin burit. Jag ljuger inte det är tunt men ändå varmt och luftigt. HELT underbar klänning att bära till leggings till exempel.

Nu ska jag ta och duscha, ta med en vad jag förväntar mig väl protesterande William till Maxi (lär köpa något så gästerna kan fika här).

Som sagt lär duscha, ska även lägga fram kläder till William som sitter i soffan och spelar super mario galaxy två i morgonrock.

4 kommentarer

  1. Spännande med klädparty! 🙂

    Sv; ja visst är han söt! OK. Hoppas tentan går bra. Igår pluggade jag och passade valpen. Och på kvällen var sambon ute, så en kompis kom och tittade på film 🙂

    Idag skall jag på klassfest, från gymnasiet 🙂 Ska bli skoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: