HAHA, jag är urkass på sånt här. Jag är rätt nöjd med mitt liv, det där med att byta liv med någon har aldrig varit något jag tänkt på. Alltså varför skulle jag vilja byta liv med någon? Det är som när folk får frågan vad dom skulle göra om fick vara det andra könet för en dag. Alla bara, ha sex. Själv blir jag alltid fundersam med sånt. MENAR varför skulle jag vilja ha sex för att jag fick prova ha en snopp. Jag har liksom aldrig tänkt tanken. Hört att killar skulle vilja känna hur det känns att ha bröst, fast jag tänker att de kan ju killar skaffa själv… NÄ jag vill inte byta mitt liv för en dag, så tyvärr jag har ingen jag skulle vilja vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: