Nu är inte sommaren långt bort. MARS, jag på något vis tycker mars är en helt okej månad. Det börjar bli vår då, värmen smyger fram.
Sen kommer fler och fler bandsläpp för rockstad Falun nu också. Jag köpte ju min biljett redan i höstas vid första släppet. I måndags såg jag att Helloween kommer dit. Åh jag längtar kommer garanterat bli skit bra, två dagar med musik. Förra året var helt jävla underbart!
Tycker absolut fler ska köpa biljett och komma hit och festa med mig, så ska jag supa er under bordet *s*.

Nä ska hänga lite tvätt nu.

3 kommentarer

  1. Sv: Tack! Jag har fler bilder jag inte fick lägga upp för fotografen. 🙁
    Men Kommer fotas mer ganska snart så då kommer det upp fler bilder. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: