Questions & Answers

Dag 17 – Vad jag åt idag.

Ätit två knäckemackor med dillkaviar så här länge. Blir väl ägg om ett tag. Tror jag satsar på äggröra faktiskt. Gott och enkelt. Dessutom har jag insett att det är väldigt mättande. Ni får väl se bild sen då kanske?

Har fler en jag tänkt på att äggröra påminner om en spya? Lite märkligt att någon som ser ut som en spya kan vara gott. Fast antar att man inte ska döma hunden efter håret. Tycker i och för sig att grytor också påminner om spyor. Tycker till exempel att kebabgryta är en typisk rätt som man riktigt ser spyornas likhet med.
Ni vet, jag har precis haft i mig för mycket alkohol, kvällen är absolut inte kul längre jag spyr och spyr och ur mig kommer den där gamla maträtten jag åt tidigare idag. Inte de minsta kul, men likheterna är slående med kebabgryta.

Intressant dock, för jag äter kebabgryta och tycker det är riktigt gott. Men att spy tycker jag är vedervärdigt.

På tal om spyor (som drog långt bort från ursprungsämnet) har ni någon maträtt ni inte kan äta på grund av att ni spytt upp den?
Jag har extremt svårt för spenat och korv. När jag var barn fick jag magsjuka en dag när jag ätit denna rätt. Jag kräktes ner hela sägen och även toaletten. Jag minns den där gröna sörjan med falukorvsbitar i. Efter de har jag alltid haft svårt att äta just spenat och korv. Så fort jag ser en korv minns jag när jag spydde falukors och sen de blandat med spenaten. USCH!

Dock är det märkligt att jag utan svårigheter äter kebabgryta och äggröra som är på pricken lik just spyor. Hjärnan är en märklig kroppsdel måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: