Det gick bra. Tydligen är det jag känner en för bra läkning? Förmodligen är det en nervskada. Men i alla fall sa hon som kollade min hand att jag ska ge min hand massage för på grund av hur pass ung jag är och dessutom för jag tydligen har bra läk-kött har helt enkelt min hud gjort handen för bra den har liksom lagt till ett extra lager inne i handen som gör att det värker och stramar. Så jag ska träna handen dagligen för att den ska må bättre.

Kändes jätte bra, nu vet jag i alla fall att jag kanske inte behöver känna de där obehaget lika ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: