Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

23 år och redan mormor.

Hittade den här artikeln på aftonbladet. Jag är absolut inte en människa som dömer andras livsval men detta tycker jag är HEMSKT. Är man elva år är man i mina ögon ett barn, att då ta hand om ett barn själv? Ja det känns konstigt. William är sex och ett halvt år, det är som att han skulle bli pappa om 4 år. FATTAR ni?! Jag ser inget märkligt i att en tjej på högstadiet blir gravid och mamma. Det är i den åldern många skaffar sin första pojkvän, har sex och ja provar sig fram i livet. Men när man är elva år! Man går i fyran eller femman beroende på när på året man är född. Det är i mina ögon hemskt att bli gravid då, den åldern när man ändå ska få vara barn.

Vad tycker ni?
Här kan ni läsa artikeln.

2 Comments

  1. Ja barn ska vara barn & inget annat.

    Svar: Har både bifidus & minifom hemma. Kör med semper lemolac & sen semper bifidus en gång om dagen, pga att han blir så hård i magen. Så jag har redan testat att byta ersättning. Amningen slutade jag med för 2 veckor sen. Det fungerade tyvärr inte. Funderar på att testa NAN ersättning. Sägs vara mildare mot magen än semper. Men ska köra på med detta ett tag nu & se om det blir bättre. Har även köpt större nappar till nappflaskan nu, ifall det är därför han får i sig så mkt luft så det blir magknip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: