Säljas.

Fan skulle behöva sälja mitt vita wii. Det slutade ju funka men så fixade min mammas karl det igen så nu funkar det. Dock köpte jag ju ett svart så nu har vi två stycken. Känns lite onödigt med två wiin faktiskt. Får se om det kommer någon nån gång och vill köpa det. Hehe. Har inte lagt ut de på blocket eller sånt. Skulle helst bara vilja sälja till någon jag känner eller så.

Imorgon drar vi till Orsa. Blir där över dagen sen åker vi hem igen.
Lär få med min son till maxi också, har en känsla av att han kommer att protestera rejält. Behöver ta ut pengar till bussresan. Dalatrafik tar nämligen inte kort och dom har heller inte inför så du kan betala resan via nätet eller med sms-biljett. Nej här ska det vara kontant betalning hur irriterande det än må vara.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

7 thoughts on “Säljas.

 • 10 mars, 2011 at 17:11
  Permalink

  Hur mycket vill du ha för ditt wii? Vi funderar på att köpa ett 🙂

  Reply
 • 10 mars, 2011 at 17:44
  Permalink

  Hej, är allt bra?:)
  Jag säljer ett par skor på bloggen, 15cm klack, stor 36:a, om du är intresserad kan du kika hur de ser ut på bloggen:)

  Reply
 • 10 mars, 2011 at 18:38
  Permalink

  Tack så mycket för fin kommentar! =)

  Och faktiskt. Hugo är nostalgi. Kanske kommer det tillbaka, vem vet? Haha. Finns ju annars som dataspel men om det går att få tag på är en annan femma ^^

  Reply
  • 10 mars, 2011 at 19:42
   Permalink

   Man får hoppas de 😀 . Skulle älska att få spela hugo igen 😉 😀

   Reply
  • 10 mars, 2011 at 20:04
   Permalink

   500 :- En kompis ska fundera på det dock. Men jag kan höra av mig om hon inte ska ha det 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.