Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Hyllat mig själv.

Gud va jobbigt det var. Jag missade dagen för hyllningstalet då jag var sjuk. Men idag hyllade jag mig själv och jag trodde verkligen inte att det skulle vara någon big deal men shit jag blev verkligen tårögd. Det kändes som när jag berättade varför jag är stolt över mig själv insåg jag också på vägen vad som gjort mig stark. Jag är faktiskt glad över att jag gjorde detta. Det kändes bra att våga tala.

Fick precis svar också om hur jag ska göra. Om jag ska söka språk, lek och lärande inför PGII eller den som är för svenska för PGII jag blev rådd för svenskan. Så antar att de är bäst då. Han sa att i och med att jag läst den lekande människan är den mer för förskoleklass och det blir tydligen fel då för grundskolans tidigare år. Så antar att jag får söka för svenskan då? Kanske är bättre? Känns så svårt att helt veta.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: