Barn, vilket är en förutsättning för att bli lärare, ja förälder med så klart.
Sol och värme, hela jag fylls med livsglädje när solen tittar fram och värmer.
Sommaren och våren, vad finns det inte att gilla? Grillat på sommarkvällen, ljudet från glada människor, allas leenden som möter en på gatan (dessa leenden syns sällan på vintern). Jag tänker bara på hur det är här där vi bor. Jag har inte sett mina grannar sen i oktober, nu är alla dessa ute och gå skiner upp och stannar och småpratar. Folk blir helt enkelt mycket mer glada när solen tittar fram.
Jag gillar höstens färger för det blir så bra bakgrunder till fotografier då. Eftersom jag brukar dra med William ut som modell lite när som. Foto är helt klar något jag gillar, att stå bakom kameran och få fram något speciellt. Sånt gillar jag skarpt.
Teknik, jag ÄLSKAR tekniska saker. All ny teknik vill jag ha, vilket blir dyrt i längden många gånger *hehe*.
Inredning, att fixa hemma är avkoppling för mig, att städa och se resultatet är nog lite som en spabehandling för mig. Låter kanske konstigt men jag älskar att ha det rent och snyggt hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: