fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 13 – Min fritid

Är inte fritid och intressen typ samma sak?

Jag har typ ingen fritid. Den tiden när jag inte har något att göra på brukar jag få extrem ångest och börjar lida av tristess. Då börjar jag tänka på massa saker och då blir jag galen. Jag vill alltid ha folk runt mig och hatar att vara ensam. Läste någonstans att det är typiskt 80-talister att vara så, att vi liksom aldrig fått lära oss att ha tråkigt. Kan nog stämma. När jag tänker ensam då är jag helt ensam ingen William hemma då blir jag sjukt uttråkad… Om William tex är hos en kompis och jag är “ensam” står jag ut, kan till och med tycka att det lugnet är rätt skönt. Men om han åker till Björn får jag sjuk tristess och går runt och känner mig som en eremit vilket inte är min grej direkt.

Jag vet inte vad fritid är i mitt liv? Kanske är fritid när jag kan lägga mig på soffan med en Marian Keyes bok och bara njuta av att läsa en bok helt utan djupa analyser?
Det är nog kanske min “fritid”. Den fritiden sker kanske en gång per halvår…

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: