Författarens egna ord.

Brorsan och citygross

Var nyss till Brorsan han fyller 22 nästa fredag. Passade på att träffa honom och mamma samt hennes man som var där. Är sjukt trött idag, blir nog en tidig kväll skulle jag tro.

Har i alla fall ringde Björn med ett önskemål om att få åka till citygross. Tänkte månadshandla. Får nog bli lite enklare saker. Frågan är vad William vill äta, själv är jag sugen på någon grekisk-sallad tills imorgon.

Om jag för mig värld kunde begripa varför jag är så himla trött? Borde det inte vara tvärt om nu när solen äntligen kommit tillbaka?

2 Comments

    1. I min lilla värld. Jag försöker få tid, fast jag har knappt ens tid att sitta vid datorn. Brukar gå ut och gå, även om det inte ger så mycket :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: