Smink. Jag är extremt beroende av smink, går sällan eller ja ALDRIG ut utan smink. Jag sminkar mig dagligen, och tycker att det är lika viktigt som att duscha varje morgon. Skulle heller aldrig gå ut oren, jag duschar dagligen. Om jag inte duschar känner jag min smutsig och det klarar jag inte, jag är helt enkelt väldigt noggrann med mitt yttre.
Mobilen går jag inte ut utan heller, den är viktig för mig. Jag gillar friheten med mobiltelefon, kunna läsa e-post och veta att jag alltid kan bli nådd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: