fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Magsjuka barn är roliga.

En av Williams fröknar ringde och sa att William mådde illa och hade kräkts. Fick dra till skolan då och hämta honom. Så roligt med sjukstuga…

William fick två filmer från maxi idag. Jag gick ner på biblioteket och lämnade tillbaka tre böcker, sedan så tog jag bussen till maxi och handlade lite smått och gott hittade dom där filmerna för 29:- kr styck så dom fick följa med hem.

Jag är ute efter en slags korg eller förvarning av något slag. Helst skulle jag vilja ha en kista men känns som det blir svårt att få tag på en brudkista faktiskt ALLA ska ju ha såna. Anledningen till att jag vill ha en är för att jag kommit på att jag skulle vilja bära upp mina gamla osålda VHS filmer, men vill inte ha dem i bokhyllan för dom tar sån jävla plats, men i en kista skulle dom passa perfekt.
Funderar på att dra på myrorna någon dag och glo, vem vet det kanske står en kista där jag kan måla om i vitt.

Pickas lite i min hals, jag har inte tid att bli förkyld nu. Finns helt klart roligare saker att utsättas för.

2 Comments

  1. Vi hittade en kista på auktion , supersnygg & praktisk !
    så har du möjlighet att åka på auktion så gör det ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: