Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 18 – Favoriter

Jag gör en lista på lite favoritsaker då.

Glass – Daimstrut. Tyvärr äter jag den knappt eftersom jag är överkänslig mot laktos.
Godis – Finns massor, men älskar salt-lakrits framför allt.
Mat – Hmm, grillat med potatisgratäng?
Plats – Någonstans i solen.
Att göra – Leka med William, läsa en bra bok.
Bok – Inte en utan flera, Vilhelm Mobergs ”Utvandrarna” böcker. Jag älskar dessa.
Dryck – Loka granatäpple. Tror det är Loka? Jag tittar sällan på vilken vatten jag tar.
Drink – Hmm har nog ingen? Men en kall öl är gott, fast de är ju ingen drink direkt. HEHE.

4 Comments

  1. SV: Förstår inte riktigt vilka inlägg jag skrivit som gör att du tycker jag verkar vända kappan efter vinden? Jag måste säga att jag är helt tvärtemot, vet vem jag är och vad jag vill. =) Barnslig kan alla vara och ja, en bra egenskap så länge det finns gränser. Bekräftelsekåt? Nja, alla behöver bekräftelse men jag är helt normal på den fronten. Kräver lika mycket som dom flesta:)
    Det med ekonomi förstår jag dig fullt ut, men många av de tonåringar som skaffar barn idag har sina föräldrar till hjälp och tar de för givet så de underlättar. Själv har jag vetat från dag ett att jag och sambon kommer få stå helt på egna ben, och något lyxliv har jag aldrig haft så för mig är det helt normalt att vara fattig. Visst, jag är 20år nu, och jag tänker då verkligen inte leva fattigt resten av livet, utbildning och jobb kommer. Vissa tonåringar är faktiskt helt beredda på vad som kommer iom barn, medans andra ser det lite som en accessoar. Som sagt, jag var beredd, och visst har jag levt tonårsliv och hängt ute sena nätter, men alkohol hade jag bara druckit 2 gånger i mitt liv innan jag fick barn, så festliv är ingenting jag har försakat.

    Kanske krånglig kommentar men du fattar nog poängen! =)

  2. SV: Aha, du skrev: Fast personligen tycker jag att micha likt dig är otroligt barnslig (i alla fall av de lilla jag läst), vänder kappan efter vinden och tycks vara ganska bekräftlesekåt? Får man uttrycka sig så 😉

  3. SV: Haha men gud! Du behöver inte ha dåligt samvete, ett misstag:P Jag tog inte åt mig eftersom jag vet att det inte stämmer! Så söt du är! Texter är lätta att missförstås, de måste du väl veta som är bloggare? =) Kram

    1. Jag har svarat i din blogg, och det var ju ett misstag alltihopa. Det som skulle stått var: ”Fast personligen tycker jag likt dig att micha är otroligt barnslig (i alla fall av de lilla jag läst), vänder kappan efter vinden och tycks vara ganska bekräftlesekåt? Får man uttrycka sig så ;)” . Skönt att du inte tog åt dig för det var absolut inte menas vara riktat till dig. Kram =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa